.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dijous, 5 de maig del 2016

Trobades - Festa del Roser a Cerdanyola - Gegants i Capgrossos



Diumenge, 1 de maig, dia del  Treballador i de la Mare, la colla gegantera de l’escola Teresa Altet va participar per primera vegada a la Festa del Roser de Cerdanyola del Vallès. Convidats per la colla gegantera de la ciutat en el que esperem sigui un agermanament més de la Teresina i l’Oriol, vam participar a la cercavila de la XIX Trobada de la Colla Gegantera de Cerdanyola que va recórrer els carrers del centre de la vila des del parc del Turonet fins l’Ajuntament per continuar la tornada cap al parc on totes les colles convidades van fer els seus balls a plaça i el tradicional ball conjunt com a final de festa.

Les colles de Ripollet, Poble Sec, Badia del Vallès, Rellinars, la Creu Alta de Sabadell, Canovelles, Sant Feliu de Llobregat, Carrer Princesa de Barcelona , Arguedas (Navarra) i la nostra vam acompanyar la colla dels Gegants de Cerdanyola amb un ambient festiu, assolellat i ple de fal·lera gegantera.

Els amfitrions com a mostra d’agraïment van obsequiar les colles participants amb un original puzle dels gegants de la ciutat com a recordatori de la diada gegantera.

Una vegada més la colla va gaudir d’una gran trobada on els més petits van demostrar les seves habilitats amb la percussió i van atraure l’atenció de tot el públic, grans i menuts, que ens van acompanyar una bona estona.








Textos de Félix Magallón, Secretari de la Colla Gegantera CEIP Teresa Altet.
Fotografies de l'Arxiu de la Colla Gegantera CEIP Teresa Altet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada