.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dimecres, 4 de gener del 2017

Tradicions - El Mag Rubisenc en el seu campament - Reis 2017

Fotografia de @localpres
      
El Mag Rubisenc esta instal·lat aquests dies en el seu campament, dins el Castell de Rubí. Per les tardes, espera en els nens i les nenes de Rubí, desprès d’haver estat treballant tot el dia en el seu laboratori d’alquimista, els mes petits el podran visitar i fer-li arribar les cartes dels Reis Mags d’Orient; Des de fa anys, aquest vell Mag, te encomanada la difícil missió de fer arribar el dia 5 de gener, en els Reis Mags a la nostra ciutat i ho aconsegueix any rere any, perquè els nens i nenes els hi fan arribar els seus millors desitjos, havent sigut bons minyons al llarg de l’any.
      
   
Avui nosaltres també hem visitat el campament del Mag Rubisenc, tot coincidint amb la recepció que el Mag ha ofert a Ana Maria Martínez, Alcaldessa de Rubí i en el Regidor de Cultura Moisès Rodríguez. L’Alcaldessa i el Regidor, li han fet arribar la seva carta i els millors desitjos per a la nostra ciutat i el Mag ha assegurat que es faran realitat tots ells.
   
  
 
  
Dema el Mag seguirà en el seu campament tot esperant per la tarda a nens i nenes, i dijous treballarà tot el dia guiant amb el seu poderós telescopi a ses majestats els Reis Mags d’Orient, camí de Rubí.
            



          
Tots els nens i nenes que no hagin pogut passar pel campament del Mag, podran fer entrega de les seves cartes, aquest dijous per la tarda al Carter Reial, que les recollirà a l’esplanada de l’Escardibol i mes tard, el mateix Carter seguirà recollint les cartes al llarg de la cavalcada amb la ajuda dels seus patges.
   
Enguany els caramels, per motius de seguretat, es llençaran a partir del pas de la cavalcada per la Plaça de Catalunya, des de la primera i la ultima carossa, les demes carrosses no llencen caramels, però es garanteix com cada any la mateixa quantitat de caramels. 

Textos i documentació Grafica de Jaume Comas, Gestor del Blog de cultura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada