.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


diumenge, 23 de juliol del 2017

Entitats - Construcció de Bojum el Bessó de Bodum - Besties Festives

Novetats sobre el projecte que convertira a Bodum en Cultura Popular. Rafa Fernàndez encarregat de construir el motlle d’en Bojum, la bestia festiva de l’Associació d’animació les anades d’olla de Rubí i bessó de Bodum, amb el seu equip de Drastic Works, ja te enllestit el 3D i la primera maqueta. Parlat amb la nova entitat rubinenca el motlle serà construït aquest mes d’agost.




La setmana passada diferents membres de les anades d’olla es varen reunir amb Rafa i Nuria Sentis, per consensuar diferents aspectes de la nova bestia. Un cop l’equip de Rafa hagi construït el motlle, aquest es guardarà fins el mes d’octubre, que serà quan es traslladarà al Celler Cooperatiu i es muntarà dins de l’aula polivalent, on Nuria Sentis amb l’ajuda dels membres de l’entitat, li donarà forma a Bojum en fibra de vidre. Finalitzada la construcció de la fibra de vidre, serà el torn de Josep Milà qui realitzarà el 3D de l’estructura metàl·lica, optimitzant pes i consistència i de Ricardo Sanuy, que amb el seu equip de Conformados Metalicos Acercons, seran els encarregats de construir l’estructura metàl·lica,  l’esquelet d’en Bojum.

La previsió es que a finals d’aquest any, Bojum sigui una realitat, i que l’entitat pugui destinar el primer semestre del proper any 2018 a la part tècnica i d’enginyeria, per tal, que tot estigui a punt pel 40è Aniversari de Bodum i per la festa major de l'any vinent.








Crónica de Jaume Comas, President de l'associació d'animació les Anades D'Olla de Rubí i Gestor del Blog de Cultura

Fotografies de l'Axiu de les Anades D'Olla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada