.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dimarts, 31 de juliol del 2018

Trobades - 31è Trobada de Gegants de Masquefa - Gegants i Capgrossos

El passat dissabte, 21 de juliol, els gegants de Rubí, En Roc, la Paula, la Laia, el Galderic i l’Orelletes, es van desplaçar fins ala comarca de l’Anoia, més concretament, a la localitat de Masquefa, per participar de la XXXI Trobada de gegants d’aquesta localitat, que estava celebrant la Festa Major de Santa Maria Magdalena. 

Dissabte a la tarda, als volts de les 18h es va fer la plantada de gegants a la Plaça de l’Església amb les colles participants: Agramunt, La Beguda, La Bisbal d'Empordà, Mataró, Piera, Reus, Rubí, Sant Andreu de Palomar, Sant Pere Molanta i Sant Quintí de Mediona. A dos quarts de set de la tarda (18.30h.) va comença la Passejada de Gegants que va estar encapçalada pèl Seguici Festiu de Masquefa; passejada que va recórrer els carrers cèntrics de Masquefa i que va acabar als volts de les 20h en arribar a la Plaça de la Vila, en que cada colla feia el seu Ball de Lluïment; tot seguit es van fer els parlaments, entrega del recordatori de la Trobada i el Ball final conjunt de Germanor de totes les colles




Crònica de Marc Albert Lopez de Extremera, Adjunt Presidencia de la Colla de Geganters de Rubí
Fotografies de l'arxiu de la Colla de Geganters de Rubí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada