.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dijous, 13 de setembre del 2018

Ens donem un temps i parem ....El blog de cultura popular i tradicional de Rubí, es dona un temps, i és para. Avui per avui han desaparegut complicitats gracies a les quals va poder néixer i créixer, cert que hi ha entitats i persones vinculades a Elles, que no hi ha cregut mai en aquest blog, però també es cert que una gran majoria de Elles i amics vinculats al mon de la cultura popular i tradicional local, si van bolcar e involucrar des de el principi. A tots Ells i Elles vull donar les gracies, penso que hem ajudat mitjançant aquest blog a donar a conèixer la historia de la nostra cultura popular i tradicional. Però malauradament avui el blog, caminava cap allà on no he volgut que anés mai, i millor parar, intentar replantejar-se un nou camí i els seus continguts i si no em queda clar tancar-lo definitivament i deixar-lo sols com a consulta del que hi ha fins ara, que pensó no es poc.

Gracies a tots i a totes, els que en alguna ocasió, heu dedicat el vostre temps per poder fer efectiva una entrada del blog, heu cedit una fotografia o un vídeo, amb vosaltres ha estat posible.

Molt agraït
       Jaume Comas
      Gestor del blog de cultura popular i tradicional de Rubí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada