.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


diumenge, 8 de novembre del 2015

Fires - Guardonats 4ª Edició de tapes per la fira i 14è concurs de plaques de cava, de l'Associació Sant Galderic - Pagesia i art

Magda Batlles, Presidenta de l’Associació de Sant Galderic, ens ha fet arribar les dades de participació en la nova edició de “de tapes per la fira”.
    
Tot i que l’associació segueixen treballant per millorar aquesta activitat que forma part de la fira de Sant Galderic, per a properes edicions i amb la finalitat que es sumin mes establiments de restauració, fent possible que arribi a mes rubinencs, les dades de la darrera edició ja confirmen que es una activitat força consolidada a la ciutat.
   
Enguany, el numero de tapes venudes entre els 30 bars / restaurants que es van sumar a la iniciativa es de 23.500 tapes. Els establiments guanyadors han estat:
   
1. Antic Hostal del Gall: Milfulls de llaminera amb xampinyons i textures de parmesà.
    
2. Café Berlin: Pa de coca amb botifarra, xampinyons i ceba caramel·litzada, acompanyat de nachos amb pinzellada de guacamole.
     
3. Ca l’Angeleta: Torrada amb lloms de sardina en escabetx en un llit de ceba.

     
El concurs per escollir la Millor Tapa 2015, a constat de 136 participants i es van valorar 839 tapes i els guanyadors dels vals restaurant per un valor de 30€ van ser, Joan Montaner, Sergio Ontiveros i M. Ángels Urbano. 
 
Gaire be tothom va valorar les tapes amb notes molt altes.
      
A la fira de Sant Galderic, l’alcaldessa de Rubí, en nom de l’Associació de Sant Galderic, va fer entrega del premi del 14è concurs de plaques de cava a la guanyadora, Patrícia Moreno López de Barcelona, consisten en un xec de 900€. Els guanyadors dels accèssits Natalia Castaño de barcelona i Jaume Tello de Rubí, van rebre 12 ampolles de cava de Sant Galderic.


Participants al joc d'aparadors, 515 persones. als quinze guanyadors, se'ls hi ha lliurat una targeta comerç per un import de 25€.
       
Textos revisats per Magda Batlles, presidenta de l'Associació de Sant Galderic
Fotografies de l'arxiu de l'Associació de Sant Galderic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada