.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


divendres, 9 de març del 2018

Entitats - Les Anades d'Olla i el seu projecte Bojum - Nota de Premsa
El que va començar sent la idea d'un grup d'apassionats de la cultura popular i tradicional, s'ha convertit ja en una realitat. Els membres de l'Associació Les Anades d'Olla portent uns quants dies invertint les seves hores d'oci al local annexe del Celler Cooperatiu (local que els ha cedit per a aquest procès l'Ajuntament de Rubí) en la construcció d'en Bojum, la seva "bèstia" festiva. Dirigits per l'artista Núria Sentís, que ha col·laborat en aquesta fase del procès, i a qui volent agraïr la seva aportació​ i mestratge, l'elefant és ja una figura de fibra de vidre, de dimensions reals (​una miqueta mes gran​ que el seu germà Bodum) i ja està preparat per a la fase de mecanització. 

En les imatges podeu veure la complexitat i la gran feina feta. Estan molt i molt satisfets de l'entrega i els bons moments que han passat i que els fa sentir orgullosos de la nova entitat. 

Aquest projecte està sent possible gràcies a la inestimable col·laboració d'empreses i comerços de la ciutat, que els han ajudat, amb les seves aportacions, a poder finançar-lo. 

Encara teniu temps, si voleu formar part d'aquest projecte cultural de ciutat tant xulo, de formar part del grup d'"sponsors", encara no tenen les partides tancades.​ 

Aquest és el seu correu electrònic per si hi voleu contactar​ lesanadesdolla@gmail.com​, o a través de les xarxes socials: facebook o instagram​
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada