.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


divendres, 16 de febrer del 2018

Santa Eulàlia'18 - Trobada de Gegants d'Escola - Gegants i Capgrossos

Passat dissabte dia 10 de febrer la colla gegantera de l'escola Teresa Altet va participar a la Cercavila de Gegants d'Escoles que es va celebrar en motiu de les Festes de Santa Eulàlia de Barcelona.

Com ja és habitual la colla del Teresa Altet no es va voler perdre aquesta bona trobada i va gaudir recorrent els carrers principals de Barcelona amb els seus gegantons, els capgrossos i la seva música. 

Trenta-cinc colles d'escoles i ampes i onze colles geganteres de Barcelona es van concentrar a la plaça dels Àngels per recòrrer els carrers dels Àngels i Pintor Fortuny fins arribar a la Rambla i continuar per Dr Ferran fins la cèntrica plaça Sant Jaume on van ser presentades totes les colles.

Els carrers es van omplir de figures diverses, de petits geganters i de públic que va gaudir amb els balls i tocs de gralles i timbals d'aquests petits geganters que garanteixen el futur del món geganter català pels pròxim anys.
Cronica de Félix Magallón, membre de la Colla Gegantera Teresa Altet.
Fotografies de l'arxiu de la Colla Gegantera Teresa Altet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada