.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dilluns, 25 de juny del 2018

Presentació - Bojum la Bestia Festiva Presentat en Societat - Nota de Premsa

Després de molts mesos de feina intensa, dissabte passat, dia 23 de juny, dintre dels actes de celebració del 40è aniversari del BODUM, per fí, amb molts nervis però molt il·lusionats vam "regalar" i presentar en societat a en BOJUM, la bèstia festiva de la nostra entitat, Les Anades d'Olla. 

Va ser un matí ple d'activitats per a celebrar l'aniversari, i al voltant de les 13h vam destapar la nostra sorpresa. Apadrinats per als gegantons Galderic i Laia de la Colla dels Geganters de Rubí, que li van fer al Bojum un regalet com a bons padrins (un elefant de peluix) i que van ballar, per cloure, amb els gegantons i capgrossos de l'Escola Teresa Altet i els gegantons de la Colla Geganters Club Amics de Rubí. 

Serpentines i confetti van omplir de colors la Plaça Pearson 

Ha estat un treball en equip, de tots els membres de l'entitat amb el suport econòmic de les empreses, comerços, entitats i persones que s'han involucrat en el nostre projecte, a qui agraím i amb qui volem compartir la nostra alegria. 

Ja estem en marxa! 

La nostra propera cita, el dia 28 al Seguici popular i tradicional, el dia 29 al Correfoc de Festa Major i el dia 30 al Correaigues de Festa Major. 

Ens veiem al carrer!

Fotografies de Jordi Garcia - @localpres









Fotografies de Blai Farran - La CrestaVisual



Cronica de Lluisa Aguilera - Associació d'animació les Anades d'olla de Rubi
Fotografies cedides per Jordi Garcia - @localpres i Blai Farran . CrestaVisual

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada