.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dimarts, 5 de juny del 2018

Trobada - 24è Trobada Comarcal del Vallés - Gegants i Capgrossos

El cap de setmana de 1, 2 i 3 de juny les colles geganteres de les poblacions de Sant Antoni de Vilamajor i Sant Pere de Vilamajor van unir esforços i van organitzar conjuntament la XXIV Trobada Comarcal de Gegants del Vallès Oriental i Occidental. 

La festa va començar divendres a la tarda en les dues poblacions del Vallès i va culminar diumenge amb la Trobada de Gegants de poblacions dels dos Vallessos (Gualba, Sant Llorenç Savall, Santa Eulalia de Ronçana, Lliçà d’Amunt, Mollet del Vallès, Sant Celoni, Sant Cugat del Vallès, Rubí, Sant Pere de Vilamajor, Sant Antoni de Vilamajor, entre d’altres). La plantada de gegants es va realitzar de bon matí en els Camps de la Rectoria de Sant Pere de Vilamajor, el final del primer ball, “Ball a Vallès”, amb la colla de Sant Cugat del Vallès, organitzadora de la trobada comarcal de l’any passat i la colla de Sant Pere de Vilamajor, va marcar el inici de la passejada, la qual finalitzar a la Plaça de la vila de Sant Antoni de Vilamajor, on es van realitzar les presentacions de les colles convidades, els parlaments, el “Balla a Vallès” entre les colles de Sant Cugat del Vallès i Sant Antoni de Vilamajor, i en acabat el ball, l’acte de traspàs de la Banda de Pubilla del Vallès entre la Geganta de Sant Cugat del Vallès i les gegantes de Sant Pere de Vilamajor i Sant Antoni de Vilamajor. I el final de festa que havia de ser el ball conjunt de les colles participants, es va suspendre a causa del mal temps.





Crònica de Marc Albert Lopez d'Extremera, vocal de la Colla de Geganters de Rubí.
Fotografies de l'arxiu de la Colla de Geganters de Rubí 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada