.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dimarts, 31 de juliol del 2018

Dansa - L'Esbart Balla al Festival Rudolstadt, Alemania- Balls Tradicionals

El passat 7 de juliol l'Esbart Dansaire de Rubí va actuar al festival Rudolstadt d'Alemanya, juntament amb el Cor de Cambra Francesc Valls i l'ensemble Magister Petrus, en què van representar els "Cants i danses del Llibre vermell de Montserrat".

El Festival de Rudolstadt és un dels festivals de música més grans i prestigiosos d'Europa pel que fa a la cultura popular i les músiques d’arrel: enguany ha durat quatre dies, 300 actuacions, 150 grups i artistes solistes... Més de 25.000 visitants van passar cada dia pels concerts, actuacions, tallers, xerrades i exposicions que s'organitzaven. 

L'Esbart va tancar la programació de dissabte a la nit a l’imponent castell de Heidecksburg, amb una magnífica assistència de públic que van quedar entusiasmats amb la proposta artística.Crònica extreta del butlletí #51 de l'Esbart Dansaire de Rubí
Fotografies de l'arxiu de l'Esbart Dansaire de Rubí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada