.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


divendres, 27 de març del 2015

Avui neix un Blog

Avui neix un Blog, “Entre la Cultura Popular i Tradicional Catalana de Rubí”, aquest nou Blog, neix amb l’experiència adquirida aquests darrers set anys, amb els altres dos Blogs personals, “Anades d’Olla, Rubí, Sant Boi de Lluçanès, Bolets i els meus estimats Diables de la Riera” i “Noticies des de la Riera”, aquest últim actualment te les funcions de WEB de la Colla de Diables de la Riera de Rubí. El nou Blog neix, amb la intenció d’apropar la Cultura Popular i Tradicional Catalana de Rubí, les Entitats de Cultura Catalana que la fan possible i la Taula de Cultura Popular i Tradicional Catalana a la ciutadania de la ciutat.

Podrem parlar de la historia, les activitats i l’actualitat de les entitats. Podrem parlar de les festes majors i les festes populars. Podrem donar a conèixer la taula de cultura i la comissió de Sant Roc.

Incorporarem Fotografies i Audiovisuals sempre que ens sigui possible.
 
He volgut posar un Blog en marxa al servei de la Cultura, les Entitats i la Taula de Cultura popular i Tradicional Catalana de Rubí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada