.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dimarts, 22 de setembre del 2015

Mercat Municipal - Mercat viu la nit - Cultura i Comerç

El passat dissabte es va celebrar a Rubí la 3ª Edició del “Mercat viu la nit”, festa impulsada pel Mercat Municipal, que poc a poc va trobant el seu espai entre les festes de la ciutat i es va consolidant.
     
Enguany ha estat una nit màgica i entretinguda, on tots els rubinencs que si han acostat han pogut degustar unes tapes úniques, bona musica i cultura, de la ma de l’Esbart Dansaire de Rubí i els Tronats del Tabal (Diables de la Riera de Rubí) que han amenitzat la festa amb la seva dansa i percussió.
     
Molt abans de iniciar la festa les dues entitats han realitzat una cercavila des de la plaça de l’ajuntament fins la plaça del mercat, aconseguint portar a la gent cap a la festa, un cop allà han fet una mostra de la seva activitat i tot seguit s’ha donat el tret de sortida de la festa del mercat, que ha estat molt concorreguda al llarg de tota la nit.
 




Fotografies de Roser Aguilar
  
 Fotografies del Grup fotogràfic el GRA
     



Fotografies de Mercat Municipal - Aluju Canssaladers
 
Textos escrits per Jaume Comas
   
Fotografies de Roser Aguilar, Grup fotogràfic el GRA i de Mercat Municipal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada