.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dijous, 23 de novembre del 2017

Cloenda - Festa Fi de Temporada Escola de Sardanes Flor de Neu - Sardanes


L’Escola de Sardanes Flor de Neu celebra la cloenda de la temporada amb un festival al Casal Popular

L’Escola de Sardanes Flor de Neu celebra aquest dissabte la festa de final de temporada amb un festival al Casal Popular. “Després de tot un any de treball per millorar el seu nivell, el festival és una mostra de tot el que ha passat aquest any a l’escola”, assegura el president de l’Escola de Sardanes Flor de Neu, Àlex Coca. En el transcurs de l’acte, les tres colles de l’escola – Petits Galzeran, Brots de Galzeran i Galzeran- ballaran sardanes a l’escenari del Casal a més de fer diferents esquetxos. La colla Brots Galzeran interpretarà en primícia les dues sardanes de punts lliures que ballarà el pròxim 3 de desembre a la final del campionat de Catalunya de punts lliures que es farà a Figueres, en un dels darrers actes de la capital de l’Alt Empordà com a capital de la sardana d’enguany. El festival també inclourà la participació d’entitats convidades com un grup de hip-hop rubinenc The real nemesis.

Diumenge, tots els integrants de les colles es reuniran al restaurant Can Ramon on faran un dinar de germanor. Al final de l’àpat es repartiran trofeus a tots els dansaires a més d’obsequis i regals als monitors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada