.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dijous, 30 de novembre del 2017

Sardanes - Un festival per tancar una temporada esplèndida - Balls Populars

L’Escola de Sardanes Flor de Neu ha celebrat aquest cap de setmana la cloenda de la temporada amb un festival i un dinar de germanor. Dissabte, les tres colles de l’escola – Petits Galzeran, Brots de Galzeran i Galzeran- van ballar sardanes a l’escenari del Casal a més d’interpretar diferents esquetxos. La colla Brots Galzeran va interpretar les dues sardanes de punts lliures que ballarà el pròxim 3 de desembre a la final del campionat de Catalunya de punts lliures que es farà a Figueres. Així com l’any passat, el festival va comptar amb la col·laboració del Casal Xou del Casal d’Avis, enguany ha tingut com a grup convidat el grup de hip-hop rubinenc The real nemesis.

Diumenge, tots els integrants de les colles es van reunir al restaurant Can Ramon per celebrar un dinar de germanor. Durant el repartiment d’obsequis i trofeus, el president de l’escola, Àlex Coca, va felicitar la colla infantil per haver quedat campiona territorial de les comarques barcelonines, i també els integrants de la colla Brots de Galzeran per haver acceptat el repte de participar en la categoria absoluta de grans. Coca ha subratllat la bona experiència que s’ha encetat enguany entre les colles Brots i Galzeran que ha possibilitat que dansaires de les dues colles –juvenils i grans- hagin ballat enguany a la mateixa rotllana.



Crónica de Jordi Rius, Membre de l'Escola de Sardanes Flor de Neu 
Fotografies de l'arxiu de l'Escola de Sardanes Flor de Neu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada