.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dijous, 18 d’agost del 2016

Parlem - De les Nostres Entitats de Cultura Popular - Annex (II)

Festes populars, Gegants i Capgrossos plantats, Diables a punt, Castellers enfaixats, Dansaires, Sardanistes, tot a punt, els espectadors ja han arribat i l’espectacle es a punt de començar.

Però abans, que passa abans?

Us volem fer partícips d’algunes imatges que passant abans de que tot comenci i que no sempre estem a temps de observar-les.

Muntatge de la Lola, la geganta del barri de Pinar, moments abans de sumar-se a la plantada de gegants de la festa del barri





En Roc, viatge en camió i es descarregat, moments abans de trobar-se amb la Paula, que va pujar en romeria per participar i ballar a l’ermita de Sant Muç, en motiu de l’Aplec de Primavera i la Festa dels Xatos.






Castellers ficant-se dins la faixa, esperant el inici de la Diada Castellera.



Diables fent proves de nous elements pel correfoc, hi ha coses que no es poden provar a la festa, per seguretat.




Assajos de Diables per aconseguir unes bones enceses de lluïment el dia del correfoc de Festa Major, quan es vol sortir del que es fa i es vol anar una mica mes enllà, requereix dedicar-li temps, perquè el dia del correfoc tot surti com s’ha pensat.




 Fotografies de la Geganta Lola cedides per Carlos Casado, membre dels Castellers de Rubí, Reste de fotografíes de Jaume Comas Gestor del Blog de Cultura

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada