.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dimarts, 22 de novembre del 2016

Espectacle - Terra Negra de la Cia de Dansa Metrómo - Dansa

          
Terra Negra és el nostre petit homenatge a la història afroamericana i a la seva lluita incansable des de que aquellss vaixells negrers els van repartir pel món, els seus discursos mítics de lluita i de plantar cara, i els altres que parlaven de somnis.
    
És la expressió de la nostra admiració per la seva música, des de els càntics espirituals, on pregaven a Deu i indicaven el camí per la llibertat, el blues, on pranyien i ploraven, el soul, que t´arriba fins l´ànima, el R&B que et fa moure encara que no vulguis. Jazz, doo-wap, funk, hiphop...els generes i les seves variacions són enormes, sent doncs, aquest espectacle, només una pessigada...Let´s have fun kids!!
    
La companyia Priorat en Dansa amb l´espectacle El TEMPS QUE PASSA vol oferir una pinzellada de sentiments, tots ells atemporals buscant individualment els binomis cos/espai sentiment/plàstica amb una visió particular de les mil maneres de sentir el temps; passat i present.
    
Cada intèrpret intenta mitjançant el cos, l´interior, la música i la paraula, mostrar-nos la seva visió personal de la suma de les cinc lletres que formen la paraula TEMPS. T de teatre, E d´emociò, M de música, P de poema, i S de sentiment.
    
Des-de Falset al Priorat oferint-vos una pessigadeta de territori i amb el desig de que trobeu un trosset de sorra que us ajudi dolçament a viure el vostre TEMPS QUE PASSA.

Textos de Carolina Aguilera Codirectora artística de la companyia de Dansa Metrómo amb Josep Hinojosa i de Josep Ahumades Director de la Companyia Priorat en Dansa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada