.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dimecres, 11 de gener del 2017

Festes Populars - Concurs Cartells de Carnaval 2017 - Disfresses


 
Obert el termini per participar al Concurs de cartells de Carnaval 2017
  
Les obres es poden fer arribar a les Oficines d’Atenció a la Ciutadania fins al 27 de gener a les 14 h
   
L’Ajuntament de Rubí ha convocat el Concurs de cartells de Carnaval 2017, que servirà per decidir la imatge promocional d’aquesta festivitat. El treball guanyador rebrà un premi de 750 € i s’exposarà en un equipament cultural juntament amb una selecció de les millors obres presentades.
    
Els participants, que han de ser majors de 18 anys, poden presentar un màxim de dues propostes fins al 27 de gener a les 14 h a qualsevol de les dues Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC). Els cartells es poden elaborar amb qualsevol tècnica ─pintura, il·lustració, fotografia, collage, etc.─ que sigui apta per a la reproducció mitjançant quadricromia.
    
Les obres s’han de presentar muntades sobre suport cartró ploma i en sentit vertical, amb unes dimensions de 40 cm d’amplada x 50 cm d’alçada. Cal reservar a la part inferior un espai per al logotip de l’Ajuntament i hi ha de figurar el següent text:
   
Carnaval 2017
 23 de febrer ─ Dijous Gras
 25 de febrer ─ Rua i ball popular
 26 de febrer ─ Matí de Carnaval
 1 de març ─ Enterrament de la Sardina
   
La valoració dels treballs presentats anirà a càrrec d’un jurat constituït per professionals del món del disseny i representants de l’Ajuntament, i presidit pel regidor de Cultura, Moisés Rodríguez. El seu veredicte es farà públic l’1 de febrer de 2017.
   
Per a més informació sobre el certamen, cal adreçar-se al Servei de Cultura de l’Ajuntament de Rubí, situat a l’edifici de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler, o bé consultar el web www.rubi.cat/cultura.
 
Font, Ajuntament de Rubí - Servei de Cultura

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada