.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


diumenge, 1 de gener del 2017

Temporada 2016 - Associació de Sant Galderic - Art i Pagesia

En general podem fer una valoració força positiva d’aquest any, les activitats es van consolidant i cada vegada són més conegudes.
   
Dissabte 28 de maig a la plaça de Catalunya
   
14a Fira d’Art de Primavera juntament amb la 15a Mostra Local de Col·leccionisme i la 7a Fira del Trasto, organitzada conjuntament amb l’Associació Amics del col·leccionisme
   
Ateneu, del 13 de maig al 4 de juny.
   
Exposició de les obres del Concurs d’Idees per al Disseny del Cartell que representarà la 22a Fira de Sant Galderic, la novetat d’aquest any era la obertura de la participació, tot i així només hi va haver una participació de 8 obres, el guanyador fou el Miquel Mas.
    
Dijous 13  a la Masia Can Ramoneda
   
14è Tast de Vins, amb el títol “Vins d’autor” el reconegut enòleg Jordi Oliver Conti, ens presentà els seus vins JOC de quatre denominacions d'origen. Vam emplenar totes les places i els assistents s’ho van passar d’allò més be. Hem aconseguir fidelitzar algunes persones però també d’incorporar-ne de noves.
    
Del 15 al 31 d’octubre
   
Exposició de les obres seleccionades del Concurs de Plaques. Hi va haver una participació de 58 plaques, el guanyador fou Francisco Palacín de Sant Boi de Llobregat i els accèssits, Oriol Puigbò de Pallejà i Iñaki Fernández de Arre/Nafarroa.
   
15 d’octubre al centre de la ciutat
   
22a Fira de Sant Galderic, s’ha convertit en un referent de la ciutat, un aparador. S’organitza des del voluntariat i gràcies a la col·laboració de moltes persones: l’Ajuntament, en les seves regidories de cultura i comerç i la implicació de moltes entitats,.. Moltes ens demanen de ser-hi per tenir visibilitat.
    
Diferències de la d’aquest any:
   
- Ha estat una Fira molt musical amb quatre concerts de grups locals: rock català a càrrec de Crousteau, la Latin Band de l'Escola Municipal de Música Pere Burés, Rubí Musical Segle XXI amb la Coral del Instituto Padre Manjón de Granada i el concert de cloenda amb Malakatones.
   
- Hem afegit un espai, la plaça Pere Aguilera (de l’Ajuntament) amb la 20 Diada dels Castellers de Rubí.
   
- Reubiquem la part de l’alimentació.
   
- Passem la cercavila dels gegants al matí juntament amb l’espectacle infantil. La resta del programa està força consolidat.
  
De Tapes per la Fira
  
S’ha incrementat el nombre d’establiments participants, han estat 31, que han fet un total de 28.600 tapes (l’any passat unes 24.000).
  
Els establiments guanyadors del Concurs per escollir la millor tapa 2016:
  
1r. La Cañita; 2n. La Vermuteria; 3r. Cafè Berlin
  
L’activitat s’ha fet molt popular i dinamitza la ciutat. També hem constatat l’assistència de persones de fora de la nostra ciutat que venen a fer la ruta.
 
Ens ha sabut greu haver de suspendre la Cantada de Nadales, una activitat molt bonica i entranyable on hi participaven una bona part de les corals locals.
 

 
Valoració facilitada per Magda Batlles, Presidenta de l'Associació de Sant Galderic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada