.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dissabte, 31 de desembre del 2016

Agraïments per aquest 2016, dos anys ja, compartint aquest Blog

Després d’aquest segon any treballant altruistament pel blog de cultura de Rubí, vull donar-vos les gracies i agrair-vos, la vostra ajuda i col·laboració, a Entitats, a Membres de la Taula de Cultura, en el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Rubí, a les persones que formeu part del teixit associatiu cultural de la ciutat, a amics i amigues que sempre teniu un moment per donar-me un cop de ma, amb un escrit, una fotografia o un audiovisual. Sense tots vosaltres aquests blog no seria possible, doncs un servidor nomes es un gestor de la informació, de les fotografies i els audiovisuals que em feu arribar, quan torneu d’una activitat, quan us demano una fotografia, un vídeo.
   
El blog es una anada d’Olla que un dia va passar-me pel cap, que vaig poder fer realitat i que avui, amb mes de 70.000 visites en dos anys, mes de 11.000 visites l’últim mes i una mitja de 400 visites al dia els darrers mesos, per mi es un èxit, doncs mai havia arribat a imaginar aquestes xifres.  
   
El meu propòsit el proper any, es seguir apostant pel Blog, per la cultura popular i tradicional de Rubí, amb la vostra ajuda i amb la vostra col·laboració, i entre tots seguir fent mes gran aquest espai cultural de  la nostra ciutat.
    
 
Gracies a tots i a totes !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada