.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dimecres, 28 de desembre del 2016

Temporada 2016 - Valoració Colla Diables Riera de Rubí - Diables

La Colla de Diables de la Riera de Rubí, va tancar la temporada amb una festa a l’Escola de Ca N’Alzamora. Al llarg de la qual, l’actual presidenta Carolina Tudela, el president sortint Jordi Cots i el cap de Colla Jaume Comas, van fer valoració de la temporada i agrair a tots els membres de l’entitat, la implicació amb l’entitat.
 
En aquesta temporada destaquen haver estat Banderers de la Societat de Sant Antoni Abat, havent estat protagonista tota la Colla a la passada festa d’hivern de Rubí, Diada dels Tres Tombs.
 
L’entitat rubinenca al llarg de la temporada, ha seguit treballant per la cultura popular i tradicional de la ciutat, des de la Taula de Cultura, participant en totes les festes populars i festes majors, així com col·laborant amb la resta d’entitats i escoles quan se’ls hi ha demanat.
 
Valoren molt positivament el correfoc de diables de Festa Major, pel que aquest correfoc representa i per ser el correfoc de Rubí. Positiu ha estat la recuperació musical de Tronats del Tabal, la percussió de la colla, després d’un any difícil i l’expansió de les Espurnes i Trons, amb nombroses entrades de nens i nenes nouvinguts, que han dinamitzat la secció infantil de l’entitat.
  
Com a projecte, la posada en marxa d’un grup de percussió infantil, els Minitronats, que segons l’entitat de diables, tindran molt a dir la propera temporada 2017, Projecte nascut dins de Tronats del Tabal i qui sap si amb els anys seran el relleu dins el grup de percussió.
  
De cara a la nova temporada la colla seguirà creixent, seguirà apostant per la cultura de la ciutat, i convençuts de que la nova temporada serà molt positiva.
  
 
Valoració de la Junta de la Colla de Diables de la Riera de Rubí
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada