.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dijous, 1 de desembre del 2016

Espectacle - Terra Negra / El Temps que Passa - Dansa

L’espectacle de Dansa “Terra Negra” que es va estrenar el passat diumenge en el Teatre Municipal “La Sala” a sessió única, a càrrec de la Companyia de dansa Metrómo i la Companyia Priorat en Dansa amb l’espectacle “El Temps que Passa”. Terra Negra, va ser un petit homenatge a la història Afroamericana i a la seva lluita incansable des de que aquelles vaixells negrers els van repartir pel mon, els seus discursos mítics de lluita i de plantar cara, i els altres que parlaven de somnis.

Carolina Aguilera, Codirectora artística de la Companyia de dansa Metrómo, ens ha aportat la seva valoració: Després d'anys de sequera i de cops que encara patim, estem ben orgullosos de Terra Negra. El que vàrem gaudir i els comentaris positius dels assistents van donar punt i final a un cicle que feia massa temps que estava obert...Però Terra Negra és més gran i segur ens trobarem més endavant.
     
















    
Han col.laborat amb aquesta entrada Carolina Aguilera i Josep Hinojosa, Codirectors artístics de la Companyia de Dansa Metrómo.
   
Fotografies de Tonyi Manzanares.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada