.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dimarts, 20 de desembre del 2016

Temporada 2016 - Valoració Colla de Castellers de Rubí - Castells


  
Aquesta a estat la meva primera temporada com a Cap de Colla, aquest any vam començar la temporada amb la intenció de ser molt presents a la ciutat, fent tallers a les escoles i participant en tants actes de cultura com ens fos possible per tal de reconduir la situació de manca de castellers.
  
La manca d'efectius i algunes caigudes no han deixat veure el treball fet a assaig, vàrem anar a Castelldefels amb molta il·lusió per encetar la temporada, ja que la primera diada es va suspendre p

er culpa de la pluja, però el tres, que mai ens havia donat problemes, ens va caure inesperadament, deixant-nos la canalla tocada i havent de conformar-nos amb dos pilars ​ de 4​ aixecats per sota ​ i un​ de "tradicional" , que tampoc està malament.
   
Vàrem fer una bona diada per Festa Major descarregant el tres, el tres amb l'agulla, el quatre de 6 i els dos pilars de 4. A la Festa Major de Gallecs vam notar molt la manca d'efectius i ens vàrem haver de conformar amb un tres de 6 i els pilars de 4 ​,​ i per Sant Roc, malgrat que als assajos havia anat prou bé se'ns va resistir la torre de 6, que va fer llenya a dues passes de coronar i després de passar ronda per recuperar i avaluar les forces vam descarregar el tres de 6, sense oblidar els pilars.
   
A la nostra XX diada vam anar amb confiança descarregant el tres i el quatre de 6, però el tres amb l'agulla se'ns va resistir i el vàrem desmuntar en dues ocasions sense arribar a coronar-lo però sense que fes llenya.
  
No vull acabar sense donar les gràcies a totes les colles amb qui hem compartit plaça, els castells son treball en equip i sense l'ajut a les pinyes que ens han donat no hauria estat possible, seguirem treballant per fer créixer la colla i poder tornar el que hem rebut.
  
 Pit i amunt.
 
 
    
​Textos de Xavier Pons, Cap de Colla dels Castellers de Rubí​.
Fotografies de l’arxiu de la Colla de Castellers de Rubí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada