.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dilluns, 26 de desembre del 2016

Nadal 2016 - El Poema de Nadal - Omnium Cultural Rubí

   
El passat diumenge 18 de Desembre, nombrós públic va assisti al Poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra. El Teatre Municipal La Sala va acollir la sisena edició d’una proposta organitzada per Òmnium Rubí i que compta amb la col·laboració de diferents entitats de la ciutat.

Una representació adaptada per segona vegada per Mariona Checa com a directora. La rubinenca, va adaptar el tradicional poema Nadalenc d’enguany ambientat en els anys 80, combinant teatre i cultura popular, amb els actors i actrius del grup Esbarjo, el Casal Popular i Gatzara, i la participación de les entitats, l'Esbart Dansaire de Rubí, els Castellers de Rubí i els Geganters de Rubí. 
    
Des d’Òmnium Rubí, organitzadors d’aquest espectacle nadalenc, també estan molts satisfets tant de la participació en el muntatge, com de la resposta del públic. Es un esdeveniment que es va consolidant entre el calendari d'actes Nadalencs de la nostra ciutat. Òmnium Rubí destinarà els diners recaptats per la representació del “Poema de Nadal” a la Marató de TV3.
        
 



      
Textos Jaume Comas Gestor del Blog de Cultura de Rubí
    
Fotografies cedides per Òmnium Rubí, la Colla de Geganters de Rubí, La Colla de Castellers de Rubí i l'Esbart Dansaire de Rubí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada