.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dilluns, 9 de gener del 2017

Temporada 2016 - Obrador Coral de Rubí - Cant Coral

Aquest any ha estat bastant dur per la nostra entitat, encara que ens hem sortit prou be.
   
Com ja sabeu, el nostre director Jordi Boltes està de baixa per una malaltia i això ens ha representat una feina molt dura, tant per el cor com per la junta. Hem agut de fer una feina afegida a la habitual, que fins ara ens feia el Jordi.
   
Per la primavera, gràcies a l'ajut del Juanjo Grande, vam poder interpretar el Magnificat de Bach, una peça amb molta dificultat, que vam iniciar amb el Jordi i que el Juanjo ens va dirigir. La veritat es que va sortir molt be.
  
Desprès va venir el repte de el concert espectacle de Festa Major i, desprès de buscar moltes opcions, vam contactar amb la Laura Simó. Una cantant de jazz molt bona i una excelent persona. Ens va presentar un projecte engrescador i ens va dirigir durant dos messos per acabar en el concert de Festa Major que, va estar molt be, a la alçada i que ens ho vam passar molt be. Va ser una experiencia molt interessant per el cor, ja que es un estil molt diferent de direcció i d'aprenentatge. Va ser molt enriquidor per ambdues parts.
   
I desprès de les vacances d'estiu, començen el trimetre amb un nou repte. La Montserrat Bertral ens ha dirigit tot el primer trimestre per fer la Messe de minuit de Charpentiere. Ha estat una experiencia molt enriquidora i, també hem tingut la sort de trovar-nos amb una excelent persona, a part de un músic molt especial, cuida molt els detalls i hem aprés molt técnica vocal.

L'Obrador Coral, també ha realitzat diferents col.laboracions aquest any 2016, com va ser participar en les celebracions del Centenari de les escoles Ribas, interpretant el himne de l'escola, que vam haver d'aprendre d0un manuscrit no gaire clar i tot això sense el nostre director, amb la implicació dels membres del Cor.

Per aquests nadals, també hem estat dos diez cantant Nadales per els carrers de Rubí.
 
Ens queden nous reptes per endavant, però els anirem afrontant dia a dia.
 
   
Valoració facilitada per Imma Renom, Cantaire del Cor, Obrador Coral de Rubí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada