.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dimecres, 11 d’octubre del 2017

Fires - 11è Firà del Mon Geganter a Vacarises - Gegants i Capgrossos

El passat Diumenge dia 8 vàrem desplaçar-nos fins la població veïna de Vacarisses, què enguany va celebrar la Fira del Món Geganter jjuntament amb Ullastrell i Rellinars.


Va ser una trobada bonica deguda a la variació de gegants que hi havia i el panorama que presentaven els voltants.

La festa va començar a les 10h amb l’esmorzar popular, tallers musicals, concerts,... i com no, la plantada de Gegants que varen venir: de l'ACGC, Ciutat Comtal de L'Hospitalet, Terrassa, Vacarisses, Rellinars i Ullastrell més les noves figures de Sant Fruitós, Torà, Llinars del Vallès , la gegantona d'en Macià Arbiol dels Pallaresos i el nostre Pitus.

Més tard varen fer la primera cercavila els gegants organitzadors i de l'Hospitalet.

Seguidament va ser el torn de les noves figures que van vorejar el nucli urbà fins arribar a la plaça Joan Bayà.A l'arribada a Plaça, ens van presentar de gegant en gegant tot ballant el ball de L’ós (POLCA D'OURS) i desprès van fer els balls protocol·laris i varen anunciar que l'any vinent encara no tenien relleu per la fira del món geganter.

La Propera fita que tenim en el calendari es la Fira de St.Galderic,el día 21 d’octubre.
Crònica de Ismael Gutierrez, President de la Colla Gegantera Club Amics de Rubí
Fotografies de l'arxiu de la Colla Gegantera Club Amics de Rubí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada