.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


diumenge, 8 d’octubre del 2017

Dansa - Cants i Danses del Llibre Vermell de Montserrat - Balls TradicionalsL’Abadia de Montserrat, va acollir el passat divendres 6 d’octubre a les nou del vespre, l’actuació de l'Esbart Dansaire de Rubí amb "Cants i danses del Llibre vermell de Montserrat" dins del marc de la 20ª Fira Mediterrània de Manresa.

En una Basílica plena de gom a gom, es varen interpretar diferents passatges dels cants i danses del llibre vermell de Montserrat, Amb el Cor de Cambra Francesc Valls dirigit per Pere Lluis Biosca, l’Esbart Dansaire de Rubí, dirigit per Jordi Rubio i Magister Petrus dirigit per Mauricio Molina.

Amb Transcripció e interpretació instrumental i coreografia bàsica a partir de l’estudi del Pare Gregori Estrada, Disseny coreogràfic d’Albert Sans i vestuari de Fabià Puigserver.

En el programa es va incloure, Cants a la Verge i miracles de la Mare de Déu de Montserrat (s.XIII) i el Llibre Vermell de Montserrat (s.XIV).Crónica i Fotografies de Jaume Comas, gestor del Blog de Cultura Popular de Rubí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada