.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


divendres, 8 de desembre del 2017

Exposició - Presentació de l'Escultura 3D d'en Bodum - Cultura Popular

El passat dimarts l’Associació d’animació les anades d’olla de Rubí, va viure una especial presentació de l’escultura 3D d’en Bodum, dins la inauguració de l’exposició POREXPERIENCE organitzada per l’Escola d’art i disseny de Rubí EdRa, l’empresa-estudi de disseny Drastic Works i l’Ajuntament de Rubí.

A l’exposició, que es podrà visitar fins al proper 30 de desembre, de 9 del mati a 9 del vespre, es poden veure diferents escultures 3D realitzades per Rafa Fernàndez i el seu equip de Drastic Works, en la que sobresurt un Hulk de 3 metres d’alçada i en Bodum.

Un cop finalitzi l’exposició, Drastic farà entrega de l’escultura de Bodum a les Anades d’olla, serà traslladada a la sala annexa del Celler Cooperatiu de Rubí, espai cedit per l’Ajuntament. Serà l’inici de la segona fase de construcció, on l’escultura de Bodum, serà el motllo d’en Bojum.

En aquesta segona fase, comptarem amb la col·laboració de Nuria Sentís (artista), Josep Milà (arquitecte), Ricardo Sanuy (membre de l’entitat i ferrer) i Joan Mir (responsable de la Colla de diables del barri del Carmel, expert en bèsties festives) gracies a tots ells, a la feina de tots els membres de l’entitat i a les aportacions econòmiques d’un munt de comerços col·laboradors, la segona fase serà possible.

Comenta l’Associació que farà mans i mànigues per assolir l’objectiu de participar a la festa del 40è aniversari de Bodum.


Crónica de Jaume Comas, president de l'associació d'animació les anades d'olla de Rubí i gestor del blog de cultura
fotografíes de l'arxiu de l'associació d'animació les anades d'olla de Rubí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada