.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dijous, 7 de desembre del 2017

Llavatraka - Concurs de Percussió de Sant Andreu de Llavaneres - Percussió



El passat dissabte 2 de desembre, els Tronats del Tabal van tancar la temporada participant en la 3ª edició del concurs de grups de percussió de Sant Andreu de Llavaneres, LLAVATRAKA, organitzat pel grup e percussió Batubanyuts del Casal de Llavaneres amb la col·laboració de l’ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, l’entitat cultural el Casal de Llavaneres i SolRe Percussió.

En aquesta edició a les 16.30 es va donar la sortida a l'activitat, des del Parc de Can Matas amb la cercavila per part de tots els grups participants fins arribar a Ca l'Alfaro, allà va continuar la segona part del concurs amb els estàtics formada pel Traka-Estàtics i la final amb el Llava-Champions.





Els grups participants varen ser, Diabolus Musicae, Batuaixa, Percuart, Boetukada, ISB, Drum Beat, Minitronats, KABRA, Trencaones, Tronats del Tabal i Karabassà. Drums, Bahia Sound i NexArt!

Els Tronats del Tabal van superar amb èxit la primera eliminatòria, se’n eliminats en la segona, on el nivell de competició era molt alt; Els premis se’ls varen repartir entre Drums (3a posició), Bahia Sound (2a posició) i NexArt Percussió (1a posició).

 



Crònica de Jaume Comas Gestor del blog de cultura
Fotografies de Gemma Sacristán

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada