.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dijous, 3 de maig del 2018

Dansa - Rubí celebra el Dia Internacional de la Dansa - Balls Tradicionals

Els alumnes de 2n i 4t de primària de les escoles de Rubí han ballat, com ja és tradició, a la Rambla del Ferrocarril per celebrar el Dia de la Dansa conjuntament. Els infants de 2n de primària van ballar el “Ball de Sant Ferriol” i “La bolangera” i els de 4t, “Les corrandes de Talló” i el “Ball de bastons rigodons”.

D’altra banda, el grup de Cascavells de l’Escola de l’Esbart ha participat en la celebració del Dia de la Dansa, que s’ha fet divendres 27 a Rubí. L’acte també ha tingut lloc a la Rambla del Ferrocarril on els infants de l’Escola han ballat amb grups de les escoles Dinamic Crescendo, Adanubi, 8 Temps i Flor de Neu.

L’acte ha començat amb la interpretació del “Ball d’homenatge” i cada grup ha ballat diverses danses, en el cas de l’Escola de l’Esbart ,“La voltada”, el “Ball dels 12 mesos”, el “Ball de xatos” i el “Ball de gitanes”.


Crònica extreta del Butlletí 47 de l'Esbart Dansaire de Rubí
Fotografia de l'Arxiu de l'Esbart Dansaire de Rubí


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada