.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dissabte, 8 d’agost del 2015

Activitats - Taller de Foc i Percussió Casal Estiu CEIP Rivo Rubeo - Difusió Cultura

Les diferents entitats de cultura popular i tradicional, que representen la Taula de Cultura, realitzant sempre que poden, tasques de difusió, tallers i mostres de les seves activitats i de la cultura que representen a nens i nenes de la nostra ciutat, ve sigui en l’àmbit escolar, esplais o casals d’estiu. Aquesta tasca es molt grata per l’entitat que la realitza i educativa pels nens i nenes que les reben, a banda de fer mes properes les entitats.

El passat mes de Juliol, els diables de la Riera de Rubí, varen realitzar un taller de Foc i Percussió, amb el Casal d’estiu de l’escola Rivo Rubeo, uns 50 nens i nenes van participat en aquesta experiència, amb les  explicacions dels Diables i dels Tronats del Tabal, al finalitzar van fer un tast de Diable i es van sentir Tabalers tocant els diferents instruments que els hi varen portar.

Una nova experiència per a tots Ells i una grata experiència per a l’entitat que sempre que podem col·laboren amb qui ens ho demana
 










 
Textos facilitats per Jaume Comas
Fotografies de l'arxiu de la Colla de Diables de la Riera de Rubí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada