.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dimecres, 28 d’octubre del 2015

Activitats - La Colles de Geganters de Rubí col.laboren amb la 21ª fira de Sant Galderic - Gegants i Capgrossos

El passat dissabte 17 d'octubre, la colla de Geganters de Rubí participava un any més a la Fira de Sant Galderic, organitzada per l'Associació Sant Galderic de Rubí, que aquest any ha arribat a la 21ª edició.
    
Durant tot el dia, la colla gegantera va tenir una paradeta informativa a la plaça del Doctor Guardiet, informant a la gent que voltava de les seves activitats, venen “merxandaising” de l'entitat i la loteria del sorteig de Nadal i animant amb la participació dels gegantons Laia i Galderic (aquest últim celebrava el seu sant). A part, durant la tarda es va organitzar un any més amb la col·laboració de l'entitat organitzadora, la tradicional activitat gegantera de la Fira; A partir de dos quarts de cinc de la tarda els gegants de les colles geganteres de Rubí i del Teresa Altet (la del Pinar va excusar assistència) van fer una plantada a la plaça del Doctor Guardiet, des d'on a partir de les sis de la tarda, va començar una Cercavila pels carrers del centre de la Ciutat a on estaven concentrada la Fira, per acabar tres quarts d'hora després, a la mateixa plaça, realitzant els balls de les colles geganteres i entrega d'obsequis per part de l'entitat organitzadora.
    
Un any més, la Fira va ser un èxit i amb un alt índex de participació per part dels rubinencs. 
    
Les properes i últimes sortides dels gegants rubinencs seran: diumenge 29 de novembre a Sant Andreu de la Barca, a la Seva Trobada Gegantera i diumenge dia 20 de desembre a Rubí, al teatre municipal la Sala per participar al “Poema de Nadal”.



 









Textos facilitats per Marc Albert Lopez, secretari de la Colla de Gegants de Rubí
Fotografies de Jaume Comas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada