.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dijous, 21 d’abril del 2016

Activitats - Magnificat en D Major (J.S. Bach) - Concert Primavera

Amb una gran audiència de públic, el passat diumenge es va celebrar a l’església de  Sant Pere el concert de primavera, Magnificat Amb la participació del Cor de Cambra de Santa Maria de Palautordera, Obrador Coral i l’orquestra de l’escola de Música de Rubí.
 
 
En el primer blog va cantar el Cor de Cambra Sota la direcció de Joan Valero i en el segon blog  L’Obrador Coral de Rubí, acompanyat de l’orquestra de l’escola de Música de la ciutat i la direcció de Juanjo Grande, va interpretar Magnificat en D Major de J.S. Bach. Aquesta obra esta dividida en dotze parts, totes elles vocals. Hi ha àries dedicades a cada una de les 5 veus, un duet, un trio i 5 números dedicats al cor. La seva execució dura aproximadament 30 minuts.
   

   
Es tracta d’una de les grans obres vocals de Johann Sebastian Bach. Va ser publicada el 1733. Està escrita per a cor a cinc veus i orquestra. Escrita per el dia de la visitació el 2 de Juliol de 1724,  aquesta obra es de gran dificultat coral i ha estat un gran esforç i un gran repte per l'Obrador, que ja te en el seu repertori varies obres de gran emvergadura.
 
Textos revisats per Imma Renom, Cantaire d'Obrador Coral
Fotografies del Blog de Cultura Popular i Tradicional

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada