.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dilluns, 11 d’abril del 2016

Tradicions - 156 Cantada de Caramelles a Rubí - Unió Rubinenca


   
La Societat Coral Unió Rubinenca, esta celebrant aquests dies la 156 edició de Cantada de Caramelles a la Ciutat de Rubí, amb la direcció de la Mestra Directora Fàtima Miró, la Coral inicià el passat dissabte a la tarda la cantada d’enguany davant el Monument del Mestre Josep Anselm Clavé, la cantada va seguir pel centre de la Ciutat per finalitzar a la sortida de la missa vespertina de l’Església de Sant Pere. Ahir diumenge, la Coral va cantar les caramelles també pel centre de Rubí destacant la realitzada davant de la Pastisseria Sant Jordi i a la Plaça de la Vila amb l’assistència de l’Alcaldessa de la Ciutat Ana Maria Martínez i una representació del govern local.






      
Encara esteu a temps de veure’ls actuar, doncs el proper dissabte 16 d’abril finalitzaran l’edició d’enguany en el Mercat municipal de Rubí.
   

 


 
 
La Societat Coral Unió Rubinenca agraeix el suport rebut per part de l’Ajuntament, dels diversos establiments rubinencs i dels socis protectors ja que tots ells són els vertaders propulsors de la continuïtat d’aquesta tradició.

Textos, Fotografies i Videos de Jaume Comas Gestor del Blog de Cultura Popular i Tradicional de Rubí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada