.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dijous, 9 de febrer del 2017

Temporada 2016 - Societat Coral Unió Rubinenca - Cant Cleveria, Corals



Balanç de la temporada 2016 de la Societat Coral Unió Rubinenca.

Com es habitual , el mes de gener fem l'elaboració del programa d’activitats i assajos de la Coral, per l’any 2016, vàrem programar els assajos per els dijous de 19h a 21h per tot l’any a excepció dels mesos de juliol i agost, al local de l’Associació  Veïns de Rubí Centre.
  
Aquest any va tenir inici la nostra activitat pública el 19 de març amb la presentació de les Caramelles als nostres socis i amics al Restaurant de Can Ferran amb una assistència força considerable, unes 128 persones. vam comptar amb la presència del President de la Federació de Cors de Clavé, Sr. Josep Cruells.
  
El dissabte 9 d’abril a la tarda, vàrem anar a la Plaça Clavé a retre homenatge al que fou fundador de les corals claverianes el Mestre Josep Anselm Clavé, i tot seguit es va iniciar la Cantada de Caramelles  per la població de Rubí i va finalitzar a la sortida de la missa vespertina a l’Església de Sant Pere de Rubí.
  
El diumenge 10 d’abril vàrem celebrar la Cantada de Caramelles per diferents punts de Rubí i com es ja tradicional es va fer la Cantada a l’Ajuntament, a la Plaça Pere Aguilera, amb l’assistència de les Autoritats locals.
  
El dissabte 16 d’abril també es va celebrar la Cantada de Caramelles com cada any al Mercat Municipal i per el centre de Rubí.
  
El 24 de juny, la Coral va acompanyar al cantaire Josep Arnan i al mestre Josep Rusiñol, al Palau de la Música, on els hi va ser lliurada la Medalla d’Or de la Federació de Cors de Clavé.
  
El 11 de setembre participàvem en l’acte de la Diada a Rubí amb el Cant a la Senyera i conjuntament amb L’Obrador Coral cantant el Cant dels Segadors.
  

Es per a nosaltres una satisfacció continuar amb la tradició de més de 150 anys del Cant de Caramelles a Rubí

Valoració facilitada per Joan Sutrias Asenjo, Cantaire de la Societat Coral Unió Rubinenca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada