.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dissabte, 11 de juliol del 2015

Activitats - Diada Castellera de Sant Pere - Festa Major 2015

El Passat dissabte 27 de Juny es va celebrar la Diada Castellera de Festa Major, la colla Castellera local, Colla Castellera de Rubí, varen convidar en aquesta ocasió a la Colla de Castellers de Mollet i la Colla Castellera Nyerros de la Plana. Al llarg de la Diada, les tres colles van aixecar diferents Castells i Pilar.
   

Els Castellers de Mollet un Pilar de 4, dos intents de Castells 3 de 6, un 4 de 6, un intent de  3 de 6 amb agulla, tancant la jornada amb un Pilar de 4.
   
La Colla Castellera de Nyerros de la Plana, Pilar de 4, tres castells, un 2 de 6, un 3 de 6 i un 4 de 6, tancant la jornada amb un Pilar de 4.
   
La colla amfitriona, iniciaren la seva jornada amb un Pilar de 4 aixecat des de sota, tres Castells, un 3 de 6 amb Agulla, un 4 de 6 amb Agulla, un 2 de 6 després de 10 anys, carregat i descarregat amb Èxit, una gran fita de la colla local que a treballat molt per poder portar aquest castell a plaça i es va notar moltíssim la il·lusió que hi havia a la colla per aconseguir-ho, acabant la seva jornada amb un vano de pilars de  3, Pilar de 4 i Pilar 3.


 
 
 
 
 
 
Textos facilitats per la Colla de Castellers de Rubí
Fotografies: Jordi Garcia, @localpres

 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada