.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dilluns, 27 de juliol del 2015

Activitats - Esbart Dansaire a Sant Joan de les Abadesses - Dansa



El passat Dissabte 18 de Juliol, l’Esbart Dansaire de Rubí, va posar fi a la temporada 2014/2015 amb una actuació a Sant Joan de les Abadesses, presentant l’espectacle, Som i Serem.
   
L'Esbart Dansaire de Rubí va ser l'encarregat d'obrir el foc al XX Cicle de Representacions del Mite del Comte Arnau de Sant Joan de les Abadesses. El grup dansaire, que repetia presència al certamen, va presentar l'espectacle Som i serem al claustre del monestir santjoaní.
   
L'Esbart Dansaire de Rubí és una entitat cultural històrica amb experiència en la producció i presentació d’espectacles de dansa, en la conservació del llegat cultural del nostre país i en la difusió de les tradicions catalanes. Proposen coreografies carregades de significat: Places i envelats "reivindicant futur per a la nostra dansa"; Som i serem, "reivindicant futur per al nostre país", amb paraules de Joan Maragall; i Les Gitanes, "reivindicant la tradició de dansa, d’allà on venim".



Textos extrets del Diari del Ripollès
Fotografies cedides per Jordi Gatell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada