.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dimecres, 8 de juliol del 2015

Activitats - Festival Internacional de Dansa de Rubí 2015 - Rubifolk



El Festival Internacional de Dansa de Rubí ha complert 15 anys aquest 2015. Els grups Timor Furak de Timor Oriental, Soweto Thabisong Dance Company de Sud-àfrica i Ya Hay Ya Mhñi'Yo de Mèxic han estat els convidats d’enguany i l’Esbart Dansaire de Rubí n’ha estat l’amfitrió i organitzador.

Els tres grups internacionals han rebut grans ovacions del públic rubinenc durant les seves actuacions enèrgiques i animades. L’Esbart, per part seva, ha realitzat la seva actuació ajornada de la Festa Major, dins el marc del Rubifolk, un espectacle amb gran assistència de públic a la plaça del Doctor Guardiet.

La ciutat de Rubí s’ha omplert de dansa amb les diferents activitats del festival: les cercaviles, les danses participatives, el Rubifolk dels infants, l’animació del mercat, els tallers als casals i les actuacions dalt dels escenaris del Teatre Municipal ‘La Sala’ i de la plaça Dr. Guardiet.

La plaça del Dr. Guardiet ha estat el punt de trobada d’aquest Rubifolk. Una novetat dins del festival que ha tingut molt d’èxit és la d’incloure la gastronomia, amb els ‘food trucks’ i el servei de bar de l’Esbart, amenitzada amb els concerts, de Carajillo d’Anís i Trifàsic DJ.




 



 

 

Textos facilitats per l'Esbart Dansaire de Rubí
Fotografies Jordi Garcia - @localpres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada