.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dimecres, 23 de març del 2016

Exposicions – Exposició Itinerant "Gegants de Paper" - Sabadell


 
El passat dissabte 12 de març per la tarda, una delegació de la colla de geganters de Rubí, formada per la Cap de Colla Fina Hinojosa, el director de l’exposició itinerant Gegants de Paper Joan-Miquel Merino i el geganter Marc Albert Lopez, es van desplaçar al barri sabadellenc de la Concòrdia, per inaugurar l'exposició itinerant “Gegants de Paper”.
  
Dóna’t, que el barri sabadellenc de la Concòrdia està de celebració, la seva colla gegantera va sol·licitar l'exposició itinerant. La Concòrdia, aquest any 2016 celebra el 50è Aniversari del seu cau: el CAE La Llar del Vent, en el que l’any 1981 va veure néixer la seva colla gegantera i en extensiu del barri, la Colla Gegantera de la Concòrdia.
  
En l'apartat geganter, les celebracions pel 50è Aniversari, van començar amb la exposició itinerant “Gegants de Paper”, inaugurada el dissabte 12 de març a les cinc de la tarda i culminaran el cap de setmana del 21 i 22 de maig, dia que el barri de la Concòrdia acollirà la celebració de la XXII Trobada de Gegantera del Vallès de la que serà l'organitzadora; En la seva cloenda, la geganta Rosella de la Concòrdia rebrà de la Geganta Agnès de Matadepera la Banda de Pubilla Gegantera del Vallès.
  
Agrair des de la Colla de Gegants de Rubí, l'interès de la colla de La Concòrdia per l'exposició itinerant “Gegants de Paper”, on ens vàrem sentir com a casa i vàrem estar molt ben atesos, i aprofitar per desitjar-los un molt bon aniversari.
  
La Exposició Itinerant “Gegants de Paper” en el seu pas per Sabadell es podrà visitar fins el 3 d’abril, en el Centre Cívic de la Concòrdia, al carrer Lusitanià, 3.
 
Textos facilitats per Marc Albert Lopez de Extremeña, Geganter de Rubí
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada