.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


divendres, 1 de setembre del 2017

Dansa - Festival de Dansa le CIME d'Évolène a Suïssa - Balls TradicionalsL' Esbart participa amb èxit al festival Le CIME a Suïssa


El cos de dansa de L'Esbart va participar del 10 al 15 d'agost al festival le CIME d'Évolène, a Suïssa.

Évolène és un poblet del cantó suís del Valais de menys de 1.700 habitants envoltat de muntanyes majestuoses.

Durant els sis dies del festival els dansaires van fer diverses cercaviles i animacions de carrer on van engrescar els nombrosos visitants que rep el poble pel festival. 

Juntament amb els altres grups participants (grup local d'Évolène, Polònia, Rússia, Colòmbia, Uganda i l'Índia) va actuar al recinte del festival, que comptava amb unes grades amb cabuda per a 1.500 persones.

Així mateix el cos de dansa també va ballar en poblacions veïnes com Arolla i La Sage.


En tot moment l'Esbart va estar acompanyat musicalment per la Cobla de la Mitja Lluna.


Tant la posada escènica dels de Rubí (que va culminar amb el 'Ball de gitanes') com la participació en les diverses animacions de carrer van tenir molt bona acollida tant pels organitzadors com per tots els visitants, que, en els aplaudiments, van mostrar un caliu i una admiració pel folklore català i pels dansaires de l'Esbart.
Crònica del butlletí #40 de l'Esbart Dansaire de Rubí
Fotografies de Jordi Gatell i de l'Arxiu de l'Esbart Dansaire.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada