.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dimecres, 13 de setembre del 2017

Concurs - Campionat Territorial Comarques barcelonines - Balls Populars

La colla infantil Petits Galzeran, campiona territorial de les comarques barcelonines

La colla infantil de l’Escola de Sardanes Flor de Neu, Petits Galzeran, va rubricar diumenge passat amb la seva actuació a Canet de Mar el campionat territorial de les comarques barcelonines de la seva categoria. La colla es disputava el campionat amb les colles Petita Blanca Espurna, de Sitges, i Petits Vilanovins, de Vilanova i la Geltrú –que no estaven presents al concurs del Maresme-. Després de conèixer les classificacions del concurs, l’alegria de la colla va esclatar de seguida al proclamar-se campions i van improvisar una petita celebració a la plaça on havien ballat, la plaça Universitat de Canet. Al concurs també hi va participar com a colla lliure la colla gran Brots de Galzeran, que va quedar en tercera posició de la seva categoria.

El de Canet és el segon concurs després de les vacances d’estiu on participen les colles rubinenques. El dia 1 van assistir al concurs de colles sardanistes d’Encamp, Andorra.




Crónica de Jordi Rius, Membre de l'Escola de Sardanes Flor de Neu
Fotografies de l'arxiu de l'Escola de Sardanes Flor de Neu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada