.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


diumenge, 14 de gener del 2018

Nadal 2017 - l'Esbart Dansaire al Poema de Nadal - Omnium Cultural

El diumenge 23 de desembre va tenir lloc la setena edició del ‘Poema de Nadal’, organitzat per Òmnium Cultural, en què va participar l’Esbart. Els ‘Poemes de Nadal’, van ser dirigits per Xavier Serrat. En aquesta nova edició, Serrat ha deixat de banda el, ja clàssic, ‘Poema de Nadal’ de J. M. de Sagarra, i els protagonistes de la representació han estat poemes dedicats al Nadal de diferents poetesses i poetes catalans, com el rubinenc Francesc Alujas, que va ser homenatjat amb aquest recital.

D’altra banda, l’actualitat política també va estar molt present en l’obra: llaços grocs i 9 seients buits per recordar els representants polítics i de moviments socials empresonats, com el mateix president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart.

L’actuació també va comptar amb la participació d’altres entitats rubinenques, com la colla dels Castellers de Rubí, els Geganters de Rubí o les colles de diables.


Textos extrets del Butlletí #44 de l'Esbart Dansaire de Rubí
Fotografies de l'Arxiu de l'Esbart Dansaire de Rubí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada