.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dimarts, 9 de gener del 2018

Tradicions - Cavalcada dels Reis Mags d'Orient - Reis 2018

Un any més, els Reis d’Orient han complit amb la seva cita amb tots els infants de Rubí. I com no podia ser d’una altra manera han tornat a fer realitat tots els seus desitjos.

Ses majestats van arribar divendres a l’Escardívol sobre tres quarts de set de la tarda. Allà el Mag Rubisec els va guiar i l’alcaldessa, Ana Maria Martínez, els va donar la clau per obrir les portes de totes les cases i deixar els regals a tots els infants que s’havien portat bé durant el darrer any. Unes hores abans, els infants més ressagats van poder donar la carta al Carter Reial que va escoltar atentament les seves demandes.

Melcior, Gaspar i Baltasar van sortir de l’Escardívol per recórrer els carrers de la ciutat damunt de les seves respectives carrosses, que enguany s’han renovat i han estrenat nous trons, millors efectes especials i millor il·luminació. Abans de pujar, vam poder veure la imatge curiosa dels infants fent-se una “selfie” amb els reis. La comitiva va estar formada per set carrosses i 32 elements més, entre els quals hi va haver tres grups de torxes, tres conjunts musicals, fades i dos cavalls blancs, entre altres. Enguany s’han tornat a repartir quatre tones de caramels.

Com cada any, la cavalcada va posar el seu punt final a la plaça Doctor Guardiet per fer la tradicional adoració al nen Jesús.


Textos i Audiovisual cedits per Radio Rubí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada