.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dijous, 18 de gener del 2018

Temporada 2017 - Colla de Castellers de Rubí - Castells


Des de la directiva i la tècnica, la valoració de la temporada 2017 ha estat molt positiva. En el seu inici, la temporada va ser complicada, doncs vàrem començar amb pocs efectius i amb l’agreujant de perdre un membre prou important per la colla, però es va fer la feina per aconseguir els efectius necessaris que ens feien falta i amb treball i molta presencia en els carrers, es va aconseguir poc a poc que antics membres i gent nova, sobretot canalla, formessin part de la nostra entitat, i així poder amplia la família castellera; En conseqüència al llarg de la temporada es va poder tornar a pujar Castells de 6, impossibles en el seu inici. Avui podem dir que el tronc el tenim consolidat i esta creixen, per això estem encantats, doncs vol dir que estem fem les coses ben fetes i que el treball de tota la colla esta sent recompensat. Destacar el gran treball que esta fent el nostre cap de colla Xavi, que es qui esta conduint a la colla a ser millor, ha aconseguint crear un ambient on tots som imprescindibles i ens passen els dies esperant el següent Assaig, gaudim fent castells.

Seguirem lluitant per fer encara més gran la família castellera a Rubí i la nostra fita es poder fer Castells de 7 en dos anys, es el repte que s’han marcat el mes joves de la Colla i la resta lluitarem per aconseguir-lo. 

Des de la colla fem una cridar a tot Rubí per que vingui a provar i a conèixer-nos, a castellers tothom té un lloc, siguis gran, petit , gros , prim, alt , baix ... es una activitat on tota la família pot ajudar i formar-ne part .

Ana Arenas 
Presidenta dels Castellers de Rubí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada