.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


diumenge, 14 de gener del 2018

Temporada 2017 - Colla de Geganters de Rubí - Gegants i Capgrossos

La Colla de Geganters de Rubí fa una valoració positiva de la temporada gegantera 2017 en que destaca, entre totes les activitats realitzades durant el passat any, l’estrena del nou vestuari dels gegants de Rubí, en Roc i la Paula durant la Festa Major 2017.

Durant l’any 2017, la colla ha organitzat i participat en diferents activitats a la Ciutat: La 24è Trobada de Gegants, a 10è Aniversari de la Geganta Lola del Pinar, l’Aplec de Sant Muç, la Festa Major de Rubí per Sant Pere, el 28 de Juny, la Festa Major petita de Sant, Fira de Sant Galderic i la participació a la representació del “Poema de Nadal”.

Al llarg de la temporada 2017, es van realitzar diferents sortides fora de la nostra ciutat, visitant poblacions com: Borriana, Badalona, Vilanova d’Espoia, Sarrià (Barcelona), Capçanes, Gràcia (Sabadell), Montornès del Vallès, Sant Andreu del Palomar o Sant Cugat del Vallès (Trobada Comarcal) tot representant Rubí, juntament amb els companys geganters del Teresa Altet, en les activitats que es van fer dins de la Trobada de Gegants del Vallès.

A part, la Colla de geganters de Rubí, com ha entitat, també ha assistit a diferents reunions i assemblees realitzades tant a Rubí com a fora de la nostra Ciutat per tal de promocionar el mon geganter, així com activitats dirigides a la població en general, visites de les escoles al nostra local, xerrades, conferències , com en l’àmbit supramunicipal, tot col·laborant amb l’Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya, i amb la Coordinadora Gegantera del Vallès Occidental i Oriental.

Per la Colla de Geganters de Rubí, l’any 2017 va ser un any molt positiu i estem molt contents de com va anar la temporada en general; La valoració es positiva m’entres treballem pel futur geganter de la ciutat de cara al 2018 i anys posteriors per tal de mantenir i consolidar el mon geganter a la Ciutat i fora de Rubí.





Valoració facilitada per Marc Albert Lopez de Extremera, membre de la Colla de Geganters de Rubí
Fotografies de l'arxiu de la Colla de Geganters de Rubí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada