.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dimarts, 19 de maig del 2015

Activitats - VI Trobada Gegantera - Colla Gegantera CEIP Teresa Altet

El diumenge, 31 de maig se celebra la VI Trobada de Gegants del Teresa Altet dins les festes del barri de Ca n'Oriol. Aquest any se celebra el Xè aniversari del gegantó Oriol, el germà de la Teresina que ja fa 12 anys.
   
Els actes començaran a les 9 del matí amb la recepció de les colles convidades al pati de l'escola Teresa Altet. Seguidament els participants faran un esmorzar per a continuació, a les 11 hores, començar la cercavila pels carrers del barri. Cap a les 12 està prevista l'arribada a la plaça de Ca n’Oriol on es faran el ball de fi de festa de cadascuna de les colles participants i una demostració de percussió d’Explosión Rítmica.
   
Aquesta edició el recorregut de la Cercavila serà el següent: sortida de l'escola Teresa Altet per continuar pel carrer Font del Ferro, es baixarà pel carrer La Pastora fins la cruïlla entre els carrers Barcelona i Madrid on els geganters prendran el tradicional refrigeri. La tornada cap la plaça de Ca n'Oriol es farà pel carrer Mare de Dèu de Lourdes.
   
L'aplec geganter conclourà amb els parlaments i el lliurament de records als grups convidats.
   
Les colles que han confirmat la seva assistència per aquesta edició son: El Pinar de Rubí, l’escola La Sardana de Badia i els geganters de Sant Cugat a més dels convidats especials, el grup de percussió Rubinenc Explosión Rítmica. Encara confiem que vinguin l’escola La Jota de Badia i la colla gegantera d’Argelers sur Mer (Catalunya Nord).
  
Com cada any a l’organització de la trobada hi col·laboren l'escola Teresa Altet, l’Associació de Veïns de Ca n'Oriol i l'Ajuntament de Rubí. Aquest any, però també hi col·labora l’Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya i DAMM.
   
Textos facilitats per la Colla Gegantera CEIP Teresa Altet
Fotografies Arxiu de la Colla Gegantera CEIP Teresa Altet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada