.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dijous, 21 de maig del 2015

Activitats - XXI Trobada comarcal de Gegants del Vallès - Gegants i Capgrossos

El passat diumenge 17 de maig, La colla Gegantera Teresa Altet i la colla de Geganters de Rubí, van participar en la XXI Trobada Comarcal de Gegants celebrada a la veïna població  de Matadepera. Les dues colles locals varen participar a la cercavila del diumenge 17 al mati, junt a moltes mes colles d’arreu els dos Vallesos.
 
 
Els Geganters del CEIP Teresa Altet, participaren a la trobada amb la Teresina i l’Oriol i mes de 25 geganters de l’entitat i La Colla de Gegants de Rubí va fer-ho amb la Geganta Paula i la Gegantona Laia i amb 15 geganters de l’entitat, envoltats per mes de 25 colles de Gegants en total.
 
 
Es va gaudir d’un Matí assolellat i d’un formidable esmorzar; Totes les colles participants van recórrer els carrers de Matadepera en dues cercaviles simultànies  per acabar a la plaça de l’ajuntament on es van presentar totes les colles participants, es van fer els tradicionals parlaments, lliurament de records i el ball final.

 
Cal destacar que en aquesta Trobada Comarcal de Matadepera, també va participar el Club Amics de Rubí, una petita colla liderada per un Rubinenc de 13 anys que és portador des de ja fa uns quants i que porta gegants fabricats a casa seva, podem veure el seu gegant a la fotografía inferior, al costat de la Teresina i l'Oriol.

 
Textos: Resums facilitats per la colla Gegantera CEIP Teresa Altet i Colla de Gegants de Rubí
 
Fotografies facilitades per les dues Entitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada