.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dissabte, 2 de juliol del 2016

Festa Major - Retrospectiva Fotografica del Segon Dia -Tradicions

  

El segon dia de Festa Major va coincidir amb l’onomàstica de Sant Pere, patró de Rubí i per Sant Pere la cultura popular agafa protagonisme des de la primera hora del matí, amb les Matines Gralleres. En acaba i després d’un bon esmorzar, es va celebrar el petit Seguici de Sant Pere finalitzant a la plaça del Doctor Guardiet.
  
Missa Major, Amb cants de l’obrador Coral de Rubí, i els balls d’església, el d’homenatge i el de l’Àliga amb la col·laboració de l’Esbart Dansaire de Rubí i el ball de Gegants amb la Colla Gegantera de Rubí, m'entres es celebrava la baixada d'andròmines en el Camí de Sant Muç
  
Desprès d’ofici a plaça, balls de gegants, amb Geganters de Rubí i balls dels capgrossos nous amb l’escola de l’Esbart Dansaire.
   
Al vespre, es va posar fi a la segona jornada de festa Major amb l’estrena de l’espectacle “Som i Serem, del Punt Pla a la Jota” de l’Esbart Dansaire a l’amfiteatre del Castell i concerts a les diferents places de la ciutat.



 
 
Sobre aquesta linea, Fotografies de Jaume Comas
 





 
Sobre aquesta línea,Fotografies de Localpres

 




Sobre aquesta linea, Fotografies de Jaume Comas
 









 Sobre aquesta linia, Fotografies de Localpres
 
Fotografies cedides per Localpres. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada