.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dimarts, 5 de juliol del 2016

Trobada - 23è Trobada de gegnats i Capgrossos de Rubí - Gegants



Passada la Festa Major gran de Rubí, els Gegants de Rubí estan ultimant les seves activitats festives per aquest dies en el marc del 60è aniversari del naixement de la tradició gegantera a Rubí 1956 – 2016. El 29/06/1956 va ser el dia del bateig de la primera parella de gegants rubinencs, també commemoren el 20è aniversari de la gegantona Laia i 10è aniversari del gegantó Galderic. Aquest es el cartell anunciador de la XXIII Trobada de Gegants de Rubí a celebrar el dissabte dia 9 de juliol, en la participació total de 20 colles geganteres d'arreu, 18 de Catalunya, 1 de Navarra i 1 de Castelló. Esteu tothom convidats a participar a la nostra Trobada. Ens veiem a Rubí el 9 de juliol a la tarda.
  
12,00h. Plantada colles de Buñuel, Burriana i Rubí a la Pl. Pere Aguilera.
   
12,30h. Recepció de l'Ajuntament a les colles convidades.
   
13,00h. Ballada de Gegants.
   
17,30h. Plantada de gegants al Passeig Pau Claris (entre Cadmo i Vapor)
   
Colles participants: Borriana (Castelló), Buñuel (Navarra), Caldes de Malavella, Castellbisbal, La Garriga, Juneda, Matadepera, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, AFC Sant Feliu de Llobregat, Sant Llorenç Savall, Terrassa, Vilanova d'Espoia, Rubí Capgrossos C.N.Rubí, Rubí El Pinar, Rubí Teresa Altet, Gegants ACGC, Gegants de la Pedrera (Barcelona), Rubí Ciutat.
   
19h. Passejada de Gegants pels carrers de Rubí.
   
Recorregut: Passeig Pau Claris, Pl. Pere Aguilera, Dr. Robert, Maximí Forners, Montserrat, San Jaume, Sant Cugat, Av. Barcelona, Prim, Cal Princep, Rambla del Ferrocarril.
   
20,15h. Rambla del Ferrocarril: Arribada a plaça, parlaments i balls de Gegants.

21h. Entrega de recordatoris i Ball Final.
     
Informació facilitada per Marc Albert Lopez de Extremera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada