.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dimarts, 12 de juliol del 2016

Rubifolk - 16ena Edició del Festival de Dansa Internacional - Dansa

La 16 ena edició del Rubifolk ha tornat a demostrar que el Festival Internacional de Dansa que organitza l'Esbart Dansaire de Rubí fa sortir als rubinencs als carrers i a les places malgrat la intensa calor de tot el cap de setmana. El festival ha arrencat dijous i ha comptat amb la participació del Ballet Nacional Ak Maral de la República del Kirguizistan, la Compañía Folklórica Camagua, que ve de Camagüey (Cuba); i el dantzari Aurtzaka Danza Taldea de Beasain, d’Euskadi. Juntament amb l'Esbart, i gràcies a les famílies acollidores, aquests tres grups han mostrat les seves danses tradicionals, la seva música i els seus vestits.
 

 
Divendres dia 8 a la nit va actuar el grup Aurtzaka Dantza Taldea de Beasain, Euskadi, oferint una genial actuació; El Dissabte dia 9 a la nit va ser el torn del Ballet Nacional AK MARAL de la República del Kirguizistan, van mostrar la perfecció de la dansa i el Grup Folklòric CAMAGUA, Camagüey CUBA, senzillament espectaculars.
Diumenge dia 10, sota un sol de justícia, els tres grups convidats, acompanyats de l’Esbart Dansaire de Rubí, van oferir una mostra de les danses tradicionals de cada indret.
   


 









Ha col·laborat amb aquesta entrada Radio Rubí amb les fonts i audiovisual.
Fotografies de Jaume Comas, Gestor del Blog de cultura popular i tradicional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada